< Kerstballen Gigant

Welkom bij de grootste kerstballen leverancier van Nederland. Wij zijn in 2005 begonnen met de online verkoop van kerstballen.
Heeft u elk jaar weer problemen met het aanschaffen van kerstballen bestel dan nu goedkoop, simpel en snel bij kerstballengigant.
Heeft u nog andere kerstartikelen nodig kijk dan onder aan onze website.

Persberichten


Graven naar kerstballen

DEN HAAG - Ongeveer 1500 bezoekers van het Scheveningse strand hebben dinsdagmiddag tussen 14 en 16 uur ter hoogte van de vuurtoren gegraven naar kerstballen. De Haagse kabelaar Casema had vijfhonderd rode en tien gouden ballen in het zand verstopt.

Een gevonden rode bal leverde de graver een rode fleece deken op ’om warm voor de tv te kunnen wegkruipen’, aldus de Casema-woordvoerster. Wie een gouden bal vond, won een lcd-televisie. Volgens de woordvoerster werden wèl de meeste rode kerstballen opgespeurd, maar slechts zes gouden. André van der Steen uit Baarn vond er zelfs twee en ging dus met twee tv’s naar huis. Wie vandaag nog hoopt de resterende vier gouden ballen op te kunnen graven, komt bedrogen uit: De actie is echt afgelopen. De vier televisies die hier nog staan, schenkt Casema aan het goede doel.’’ Welke hulporganisatie wordt blij gemaakt, wil Casema nog niet zeggen. Wel is duidelijk dat de kabelaar deze kerstballenactie wil bombarderen tot een nieuwe jaarlijkse traditie. Net als paaseieren zoeken en de nieuwjaarsduik.


Terug

Kerstballen gigant treedt op als intermediair op het gebied van kerstproducten. kortom bent u op zoek naar kerstartikelen voor dit jaar twijfel dan niet langer en laat u op uw wenken bedienen door Kerstballen Gigant De medewerkers staan ten allen tijden paraat om u op een effectieve en doeltreffende manier van dienst te zijn en uw verwachtingen te overtreffen!