< Kerstballen Gigant

Welkom bij de grootste kerstballen leverancier van Nederland. Wij zijn in 2005 begonnen met de online verkoop van kerstballen.
Heeft u elk jaar weer problemen met het aanschaffen van kerstballen bestel dan nu goedkoop, simpel en snel bij kerstballengigant.
Heeft u nog andere kerstartikelen nodig kijk dan onder aan onze website.

Persberichten


Harrods begint vast aan kerstseizoen

LONDEN - De bikini's hangen nog in de winkels en de snorkelsets zijn nog niet eens afgeprijsd, maar het Londense warenhuis Harrods is dinsdag vast begonnen aan het kerstseizoen.

De megawinkel in de Britse hoofdstad lanceerde de zogeheten Kerstwereld en herinnerde klanten er fijntjes aan dat ze nog maar 139 dagen hebben om cadeautjes te kopen voor onder de kerstboom. De kerstman banjert door de winkel in een rood safaripak en wordt begeleid door een zebra, omdat de temperaturen voor de traditionele rendieren kennelijk toch nog wat hoog zijn. Op de achtergrond klinkt Bing Crosby's 'Let it Snow', meldde de Engelse krant The Evening Standard.

Overigens is Harrods niet de enige die zich al door de kerstsfeer laat meeslepen. Ook het warenhuis Selfridges opent later deze week een grote kerstafdeling. Belangrijkste doelgroep voor de winkels zijn de toeristen, die die volgens de marketingdeskundigen nu al belangstelling zouden hebben voor een kerstboom of engelenhaar.


Terug

Kerstballen gigant treedt op als intermediair op het gebied van kerstproducten. kortom bent u op zoek naar kerstartikelen voor dit jaar twijfel dan niet langer en laat u op uw wenken bedienen door Kerstballen Gigant De medewerkers staan ten allen tijden paraat om u op een effectieve en doeltreffende manier van dienst te zijn en uw verwachtingen te overtreffen!