< Kerstballen Gigant

Welkom bij de grootste kerstballen leverancier van Nederland. Wij zijn in 2005 begonnen met de online verkoop van kerstballen.
Heeft u elk jaar weer problemen met het aanschaffen van kerstballen bestel dan nu goedkoop, simpel en snel bij kerstballengigant.
Heeft u nog andere kerstartikelen nodig kijk dan onder aan onze website.

Persberichten


Na Sinterklaas ook intocht kerstman

NOORDWIJK - De kerstman krijgt een officiële intocht in Noordwijk. Op zaterdagavond 9 december zet hij vlak voor Grand Hotel Huis ter Duin voet aan de grond. Dat heeft de gemeente Noordwijk maandag laten weten.

De aankomst van de kerstman maakt deel uit van Kerstdorp aan Zee. Tijdens dit evenement zijn er concerten, toneelstukken, voordrachten, cabaret en muziek in de kerken, theaters, hotels en cafés in Noordwijk. Ook de diepere betekenis achter de kerstgedachte komt aan bod.


Terug

Kerstballen gigant treedt op als intermediair op het gebied van kerstproducten. kortom bent u op zoek naar kerstartikelen voor dit jaar twijfel dan niet langer en laat u op uw wenken bedienen door Kerstballen Gigant De medewerkers staan ten allen tijden paraat om u op een effectieve en doeltreffende manier van dienst te zijn en uw verwachtingen te overtreffen!