< Kerstballen Gigant

Welkom bij de grootste kerstballen leverancier van Nederland. Wij zijn in 2005 begonnen met de online verkoop van kerstballen.
Heeft u elk jaar weer problemen met het aanschaffen van kerstballen bestel dan nu goedkoop, simpel en snel bij kerstballengigant.
Heeft u nog andere kerstartikelen nodig kijk dan onder aan onze website.

Persberichten


Kerst wordt gevierd in de sfeer van de natuur

AMSTERDAM - Als het aan de trendwatchers ligt, gaan we in december de natuur in om het huis voor de kerstdagen volledig te versieren met natuurlijke materialen. De kerstkleuren zijn daarom dit jaar vooral groen, maar ook zwart zet definitief door, gecombineerd met het aloude rood en goud.

Veel vormen zijn voor dit jaar ge´nspireerd op de natuur, weet Tirza van den Linden van Edelman uit Reeuwijk. Edelman verkoopt en adviseert wereldwijd verschillende winkelketens over kerstartikelen. Het bedrijf heeft agenten door heel Europa en heeft daarnaast showrooms in China en Madrid. Omdat dit jaar het natuurthema erg sterk is, worden zaken soms letterlijk uit de natuur weggehaald om daarmee het huis te decoreren, zoals boomschors en herfstbladeren.

Wat we ook veel gaan zien, is de invloed van sieraden, zoals kristallen en juwelen, in ornamenten van verschillende lengtes ijspegels, aldus Van den Linden. De vormen van de sierartikelen zijn veelal ouderwets, zoals barokke kandelaars, maar dan wel met moderne technieken en in een nieuw jasje gestoken, zoals metallic. Het is de 'nieuwe warmte' waarmee het huis tijdens de kerstdagen wordt ingericht.

Toon van Ooijen van de Tuinen van Appeltern ziet de natuurproducten gelukkig weer terugkomen. Hij spreekt van decoratieartikelen als grillig hout, schors, kurk en wilgentenen. Na jaren van kitsch en plastic komt nu letterlijk de natuur weer terug. Het heeft veel meer uitstraling, omdat het warmer is, aldus Van Ooijen.

Styliste Marie-Gon Vos uit Asch, die onder meer werkt voor de bladen Flair en Margriet, spreekt van verschillende stromingen, zoals chic en felle kleurencombinaties in en rond de kerstboom. Binnen 'de chic' wordt mat en glazend door elkaar gebruikt om het zo meer te laten contrasteren en spannender te maken. In die stroming zie je in december veel zwart, dat wordt gecombineerd met zilver. De kerstballen zijn bedrukt met een fluwelen print.

In de categorie 'felle kleuren' domineert hard roze en groen, terwijl qua vormen Russische invloeden sterker worden, een beeld dat vorig jaar ook al opkwam. Het valt Marie-Gon op dat in de natuurtrend de nepkerstbomen 'levendiger' worden. Ze zijn zo gemaakt, dat je soms twee keer moet kijken of ze nep of echt zijn. Het hart zit bij wijze van spreken nog in de stam, ze ruiken bijna echt. Wat blijft in de kerstdecoraties zijn de kleuren rood en goud, tussen de nieuwe witte en zelfs zwarte kerstbomen. Onder die bomen groeit het fenomeen van de decoratieve huisjes. Complete dorpen worden er gemaakt. Die verzamelwoede zet nu echt door, zegt Van den Linden. In tuincentra, die steeds vroeger beginnen met het inrichten van de showrooms voor kerst, zie je dat daar steeds meer aandacht aan wordt besteed.


Terug

Kerstballen gigant treedt op als intermediair op het gebied van kerstproducten. kortom bent u op zoek naar kerstartikelen voor dit jaar twijfel dan niet langer en laat u op uw wenken bedienen door Kerstballen Gigant De medewerkers staan ten allen tijden paraat om u op een effectieve en doeltreffende manier van dienst te zijn en uw verwachtingen te overtreffen!